Lite uppdatering

Sinnes sjukt länge sen jag skrev som vanligt. Meningen var ju att lägga upp en ny nyårsfilm men den blev aldrig inspelad och jag vet helt ärligt inte vad jag ska prata om.
 
Det händer inte så jättemycket med min kropp nu mer. Det som redan har förändrats förstärks så som hårväxt, eventuellt så kanske rösten blivit lite djupare men det är inget jag själv märkt av. 
 
Har vart hos läkaren för ett tag sen och gjort undersökning för att skriva in mig på väntlistan för en hystectomi  (ta bort livmoder och äggledare). Tänkte till en början vänta med denna operation för jag har känt att de är onördigt att operera "friska" organ. Anledningen till att jag nu valde att skriva in mig är för att jag kan få känningar på mensvärk och små blödningar 1-2 veckor innan det är dags för min spruta och det är väldigt jobbigt och påfrestande. Dels gör värken sjukt ont och dels för att blödningarna oftast när dom väl kommer, kommer när man absolut inte har några skydd. Och det känns nästan förnedrande att behöva använda skydd. 
Jag har ingen aning om när operationen kommer att ske men kan bara hoppas på att det blir inom snar framtid. 
 
Som jag skrev i början märks hårväxten tydligast, mest märker jag håret på magen och ansiktet. Har även märkt att det blir mer och mer på bröstet. 
Tog precis kort för att visa er min skäggväxt och insåg att mustachen kommit in lite mer det är inget jag märkt av tidigare utan märkte det när jag zoomade in på bilden. 
Tror även håret på huvudet (som är sjukt långt nu) eventuellt blivit mörkare och kanske lite krulligt. Märkt av en del svarta hårstrån men tror dom förökat sig.
 
 
 
 
Nedan ser ni magen ca 1 år på testosteron innan testosteron och från januari 2018 längst ner
 
 
 
Berätta gärna för mig vad ni vill att jag ska skriva/prata om. Ställ era frågor i kommentarerna va anonym om du vill ingen fråga är för dum. 
 
Noel
 

ftmtrans.blogg.se

I denna blogg får ni följa min könskorrigering, jag skriver om mina tankar alla möten med utredningsteamet i Alingsås. I framtiden kommer jag förmodligen också släppa videoklipp med min förändring på hormoner.

RSS 2.0