Osäkerhet!

Efter senaste mötet med socionomen känner jag en viss osäkerhet. Vi har pratat så mycket om mig och mitt liv och varför jag valde att komma ut när jag valde de. Ändå ställde hon frågan/påståendet om att jag kom ut samtidigt som min kompis.
Är det så jag har uppfattats under tiden hos henne? Jag kom ut ganska långt efter min vän, jag var sjukt osäker och vågade knappt fråga honom om saker för jag ville inte vara jobbig och ville inte avslöja de jag kände. Jag kan verka väldigt säker och trygg i mig själv men när de gäller vissa grejer så är jag sjukt osäker och orolig för vad andra ska tycka.
Jag hoppas att hon verkligen fick en klarare bild av varför jag var sen och att de inte ställer till med problem vid utredningens teamets bedömning i framtiden. Om jag inte får min diagnos då vet jag inte hur jag skulle reagera, självklart skulle jag bli ledsen men är orolig för hur ledsen och besviken jag skulle bli.
Egentligen är de jävligt dumt att tänka på detta nu med tanke på att de är minst 1 år kvar tills bedömningen och diagnosen men nu har jag fått de ur mig och hoppas att de hjälper mig. Ser fram emot att få hemskickat min journal och läsa vad som står i den. Kanske kan jag till och med avslöja vissa delar för de som läser min blogg. Ja de återstår att se när den kommer.
Vill passa på att säga att jag älskar min familj och mina vänner som alltid finns där för mig, ingen nämnd ingen glömd. Trevlig valborg

ftmtrans.blogg.se

I denna blogg får ni följa min könskorrigering, jag skriver om mina tankar alla möten med utredningsteamet i Alingsås. I framtiden kommer jag förmodligen också släppa videoklipp med min förändring på hormoner.

RSS 2.0