Äntligen.. utredningen är klar

Hej

Äntligen är utredningen klar, jag har fått de svart på vitt. Min psykolog ringde igår eftermiddag och berättade att teamet har samlats och vart eniga om ett beslut och jag har fått min diagnos, remisser är skickade till hormonläkaren, operation, logoped och även kvinnokliniken. På kvinnokliniken ska vi prata om att spara mina äggceller. Jag är fortfarande osäker på om jag vill göra det så de ska bli skönt att få prata med någon som är kunnig inom området.

Det är ca 6 månaders väntetid till hormonläkaren och de SUGER men jag ska ringa dom och vara på dom som en hök för att skynda på dom.

Ingen är gladare än mig just nu, idag är början på resten av mitt liv.
Det är så skönt att slippa åka till Alingsås var och varannan vecka för att prata om en själv. Skönt att ha de klart. Nu är det ytterligare lite väntan kvar sen sker alla förändringar. Min tanke är att filma mig själv för att man lättare ska kunna se och höra förändringar.

Alla runt om mig är nyfikna på vad som händer när jag börjar på testosteron, jag vet ju vad som kommer hända men man är ändå nyfiken. Hur kommer min röst låta, hur kommer min kropp se ut om 2 år, hur utvecklas jag som människa?

// Noel

ftmtrans.blogg.se

I denna blogg får ni följa min könskorrigering, jag skriver om mina tankar alla möten med utredningsteamet i Alingsås. I framtiden kommer jag förmodligen också släppa videoklipp med min förändring på hormoner.

RSS 2.0