Sommar

Hej

Ja de är sommar och min semester är slut, har hittat på en del roliga grejer.

Träffat pappa och småsyskonen, vart vid havet, Träffat Linda, umgåtts med folk helt enkelt.
Tog mig även en spontantripp till Strängnäs ca 40 mil för att överraska Linda och hennes mamma på landet. Hade de underbart i deras paradis.

För ca 2 veckor sedan så var jag ute på krogen och stötte på 2 gamla klasskompisar från mellan/högstadiet och vi börja snacka och så är en av dom på väg att säga mitt gamla namn men stoppar sig fort och säger just de du har bytt namn vad var det du bytte till?
Snacka om att jag blev glatt överraskad att någon man knappt pratar med och inte heller har på Facebook reagerar och behandlar en med respekt och faktiskt frågar. Jag blev glad över att hon tänkte till när hon prata och fråga på ett respektfullt sätt.

Ang förra inlägget om att avboka läkartiden på utredningen så är de gjort och min nya tid är den 2 september.

Har jag sen tur så hoppas jag få en tid till psykolog i oktober/november och med lite tur är min diagnos satt till december/januari.

Dock har jag hört att det är ca 5-6 månaders väntetid till att träffa hormonläkaren vilket innebär att jag förmodligen kommer få hormoner om först 1 år och det suger. Jag vill ju ha dom helst för 5 år sen.
Det är bara att bita i det sura äpplet och vänta på att de mognar.
Skriver mer om de är något som dyker upp annars så 2 september

slänger upp lite sommarbilder med.









ftmtrans.blogg.se

I denna blogg får ni följa min könskorrigering, jag skriver om mina tankar alla möten med utredningsteamet i Alingsås. I framtiden kommer jag förmodligen också släppa videoklipp med min förändring på hormoner.

RSS 2.0