träning....

Japp träning, något man älskar och hatar på samma gång.
Jag älskar att träna och jag hatar det, det tar tid och motivation till att ta sig till gymmet. När man väl är där ombytt och klar är det inga problem men att ta sig dit, där är mitt problem.

Jag kan göra hemma träning Inga problem förutom 1. Jag vill kunna kliva upp ur sängen och köra min träning i kalsongerna men eftersom jag har 2 klumpar på överkroppen även kallat bröst så behöver jag ta på mig något på det partiet och de gör att jag tappar all motivation.
Men du är ju hemma tänker ni vad gör de om dom hänger där? De med bröst förstår, ska du exempelvis göra upphopp så guppar de och de är fan inte skönt. Samt att jag ser dom, de jag hatar mest med min kropp de gör att jag inte vill ha något med dom att göra.

Vissa dagar är bättre än andra oftast lägger jag min träning på morgonen för att de passar in på mitt jobb bättre men det innebär också att jag behöver duscha på gymmet eftersom mitt jobb är där med. Det är ju väldigt onödigt att åka till jobbet för att träna och sen åka hem för att duscha och sen åka tillbaka igen.
Och det finns ingen personaldusch.
Många gånger så vet de i omklädningsrummet vem jag är men alla vet inte och då känner jag mig obekväm och de känns som att alla tittar på mig.

Jag skulle aldrig byta om på ett nytt gym med massa folk, så jag håller mig till de ställen där jag känner mig bekväm.

Med detta inlägg vill jag egentligen förklara att det är svårt att hitta motivation till träning med den kropp jag har idag. Men på ett sätt är jag ändå nöjd med mig själv och att jag ändå kämpar och försöker nå mina mål.

ftmtrans.blogg.se

I denna blogg får ni följa min könskorrigering, jag skriver om mina tankar alla möten med utredningsteamet i Alingsås. I framtiden kommer jag förmodligen också släppa videoklipp med min förändring på hormoner.

RSS 2.0