Roligt

Kul att så många blev nyfikna och tittade in här så fort en kompis la ut denna blogg på facebook 111 besökare under den dagen :)

Som några av er vet så jobbar jag på ett jobb där det är väldigt mycket människor i rörelse, både arbetskollegor och medlemmar. Vi är ett stort företag med nästan 100 olika klubbar så vi i Partille har en egen Facebook sida som är endast för personal. Jag la ut på den om vad jag går igenom för att de ska förstå varför den närmsta personalen kallar mig Noel. Jag har bara fått positiv respons det är roligt. Även om alla där inte träffar mig varje dag så tycker jag de förtjänar att veta för det kommer komma en dag när jag får mina hormoner och då kommer en del förändringar att ske.

Som jag skrev sist väntar jag fortfarande på kallelse till nästa möte på Lundström (utredningsteamet) denna väntan säger jag bara.. Så jäklans segt. Men men...

Jag har just nu inget mer roligt och berätta. Trevlig kväll kram Noel

ftmtrans.blogg.se

I denna blogg får ni följa min könskorrigering, jag skriver om mina tankar alla möten med utredningsteamet i Alingsås. I framtiden kommer jag förmodligen också släppa videoklipp med min förändring på hormoner.

RSS 2.0