Journalen

Jag har äntligen fått hem min Journal, de var jätte interessant att läsa vad som stod.  
Snacka om att min socionom kan lyssna och anteckna samtidigt, en del grejer som stod där i hade jag till och med glömt att jag sagt.
 
Allt är uppdelat i olika kategorier kan man säga.
 
Ursprungsfamilj, bakgrund, nuvarande familj, nuvarande social situation, skola/utbildning, arbete, nätverk/socialt stöd,ekonomi, militärtjänstgöring, livsåskådning, alkohol/droganamnes, kriminalitet, könsidentitetsutveckling, sexualitet, anhörigsamtal/barnsamtal, somatiskt
 
Under alla dessa ämnen så flyter det en sammanhängande text om mitt liv.
 
Så här står det i sista delen av min journal jag har citerat rakt av:
Pat = jag patienten socinomen skrivit om.
 
Pat beskriver en ordnad social tillvaro med boende, arbete och ekonomi som fungerar. Pat är sambo sedan flera år och anser att relationen fungerar bra. Pat passerar som man i väldigt stor utstäckning och framstår som väldigt nöjd med sitt liv med undantag för önskemål om könskorregering. I framtiden önskar han vidarutbilda sig till något hantverksyrke men vill göra korregeringen först. Pat har ett stort och bra socialt nätverk som samtliga framstår som stöttande för pat, det framkommer inget som är direkt oroande kring pats situatuin eller förmåga att hantera eventuell behandling framöver.
 
Jag hoppas att jag fortfarande har saker att skriva om de kommande månaderna trots att jag inte kommer att besöka utredningsteamet pga långa köer till psykologerna.
 
Ha de bra kram Noel
 
 
 
 
 

ftmtrans.blogg.se

I denna blogg får ni följa min könskorrigering, jag skriver om mina tankar alla möten med utredningsteamet i Alingsås. I framtiden kommer jag förmodligen också släppa videoklipp med min förändring på hormoner.

RSS 2.0