Socionomen

Idag var det utredningsdag igen, vi pratade lite om könsidentitet och hur mina tankar kring det har varit. Vi pratade även en massa om Cissi och vad hon tycker och tänker kring min situation och även våra framtidsplaner, hon frågade även hur insatt Cissi är då de gäller hormoner och de humörsvängningar jag kan få när jag börjar på hormoner om jag nu får det och hur Cissi skulle klara av dom. Min socionom tror jag har goda chanser till att få börja men hon kan inte svara på vad psykologen säger.

Det känns som om dagens möte gick till att prata om vad Cissi tycker och tänker. Jag ser inte varför men för socionomen så var det tydligen viktigt. Det är ju svårt för mig att säga vad Cissi tycker och tänker så på mina svar lät det som om jag och Cissi aldrig pratar om det som är viktigt haha, det var i alla fall vad socionomen tyckte.

Jag kände att använda tiden till att prata om Cissi var mest slöseri på tid jag vill ju bli färdig nån gång, hade vi inte pratat om Cissi så hade jag vart klar med min historia idag nu måste jag ha ännu ett möte för att bli klar.
Efter nästa möte så blir det nog anhörig möte.

Anhörig möte är precis som det låter, jag plus de jag väljer från min familj och umgängeskrets sitter ner tillsammans med socionomen och de får berätta sin uppfattning och historia om mig. De får även information om vad som ingår i utredningen och allt där till som hormoner operationer osv.
De jag valt att ta med är mamma, pappa, Pia (älsta systern) Linda (bästavän) och Cissi(sambo).

Nästa möte sker på fredag om 2 veckor tror det blir 13 mars.

Ha de fint, Noel

ftmtrans.blogg.se

I denna blogg får ni följa min könskorrigering, jag skriver om mina tankar alla möten med utredningsteamet i Alingsås. I framtiden kommer jag förmodligen också släppa videoklipp med min förändring på hormoner.

RSS 2.0