Läkaren

Var hos läkaren för ungefär 1 vecka sedan, hon frågade om jag hade haft några tvivel och om jag fortfarande var tillsammans med Cissi. Hon sa också att dom inte har någon tvekan på min diagnos och hon tror inte psykologen kommer att ha de. 
Där efter fick jag göra ett så kallat personlighets test som bestod av typ 100 Ja och nej frågor om mig som person och mitt beteende. Hon kollade snabbt på dom och sa ja du är friskförklarad för nu iallafall och skrattade. Hon trodde inte jag kommer behöva se henne något mer innan diagnosen är satt, så nu väntar jag bara på brev från psykologen sista steget för att få min diagnos. 
 
Ja som ni kanske vet så måste du få en diagnos för att få hormoner och operationer, dock kan du få andra diagnoser som ger dig rätt till antingen de ena eller alla fast du får en annan diagnos än transsexuell. 
 
 
Så nu börjar väntans tider igen och de blir säkert en ny bloggtorka. 
 
 
 

ftmtrans.blogg.se

I denna blogg får ni följa min könskorrigering, jag skriver om mina tankar alla möten med utredningsteamet i Alingsås. I framtiden kommer jag förmodligen också släppa videoklipp med min förändring på hormoner.

RSS 2.0